Modern Dans

MODERN DANS

Günümüzde özellikle çocuklar için çok popüler hale gelen Modern Dans, yerli ve yabancı müzikler eşliğinde yapılmakta ve çocukların hareket algısını, beceri ve kapasitesini arttırmaktadır.

Free Style Dans dersimize 5 yaşından itibaren öğrenci kabul edilmektedir!

Bunun yanında öğrencilerimiz, okulumuz eğitiminin bir parçası olarak, Free Style , HipHop dersinin yanında Karma Dans eğitimi de almaktadır. Böylece kurum olarak amaçladığımız yüksek eğitim standardına ve Derslerimiz haftada 1 gün, 1 saat 30 dakika olarak yapılmaktadır. bedensel kaliteye ulaşma şansına sahip oluyoruz.

Modern Dans dersimiz aynı zamanda çocuklarımızın sosyal ortamlardaki dans becerisinin de gelişmesine yardımcı olan bir eğitim programıdır. Kendi içinde ciddi bir dans tekniği barındıran Free Style, günümüzde giderek daha fazla tanınmakta ve yaygınlaşmaktadır.

Derslerimiz stretching(vücut esnetme) ve kondisyon hareketleriyle başlamakta ve teknik hareketler ve dans koreografisiyle devam etmektedir.

Çocuklarımızın bedensel, zihinsel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunan dans eğitim programımız, doğru duruş, hareket bilgisi ve müzik kulağının gelişimini de sağlamaktadır.

Hafta içi ve Hafta sonu grup seçeneklerimiz vardır! Eğitmenlerimiz çocuğumuzun bedensel yetisine göre uygun sınıflara yerleşmelerini sağlamaktadır.

Kurumumuz her eğitim yılının ortasında ve  sonunda bütün öğrencilerimizin katıldığı görkemli bir yılsonu kulüp gecesi düzenlemektedir. Bale ve dans dünyasının seçkin koreografilerinin sahneye taşındığı bu gecede öğrencilerimiz sahne ile tanışmakta ve birer sanatçı adayı olarak önemli deneyimler elde etmektedir.

 NEDEN MODERN DANS?

Dans derslerinin çocuğun dünyasına katkısı büyüktür, sıralayacak olursak:

• Kendini tanımasına yardım eder.

• Hayal dünyasını geliştirir.

• Duygularını rahatça ifade etmesine imkan tanır.

• Farklı bakış açıları geliştirebilir.

• Beden, zihin ve ruh sağlığı olumlu etkilenir.

• Benlik algısı olumluya döner.

• Öz güveni gelişir.

• Sosyal becerileri gelişir.

• Duygusal zekası beslenir.

• Okul başarısı olumlu etkilenir.

• Sağlam bir kişilik geliştirmek için fırsat bulmuş olur.

Tüm bu olumlu gelişmelere sahip olmak için çocuğunuzun bir sanat kursuna katılması gelişimini olumlu yönde etkiler. Ayrıca; çocuklar kendilerini ifade ettikleri ölçüde gelişirler. Bu nedenle, sanat da çocuğun kendini geliştirmesine büyük imkan tanır. Sanatla ilgilenmek çocuğun okul başarısına da olumlu yansır.

Kendini iyi ve mutlu hisseden çocuk okulla ilgili işlerde de ilerleme gösterir. Aynı zamanda, çocuklar kişiliklerini oluştururken kendileri hakkında ipucu toplamaya ihtiyaç duyarlar. Sanatla ilgilenen çocuklar, kendilerini daha iyi tanır, böylece kişiliklerini daha sağlam olarak geliştirebilirler.